Yıldızbağları Anaokulu

Vizyon: Eğitim anlayışımız çocuklarımızın beden hareketlerini, zihin, dil, duygu ve sosyal yönden yeteneklerine göre gelişmelerini sağlarken eğitim eşitliği sunmak, bunun yanında ferdi farklılıkları da göz önünde bulunduran, taklitçilikten uzak, yaparak yaşayarak öğrenme ve öğrenciyi sınırlamayan yaratıcılığını geliştiren bir öğrenme ortamı hazırlamaktır.

Misyon: Misyonumuz Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, milli ve manevi değerlere sahip çıkan bireyler yetiştiren verimliliği yüksek, daha az kaynakla daha fazla ve kaliteli hizmet üreten, sürekli gelişmeyi hedefleyen, 21. yüzyılın gelişen ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmayı hedefleyen, kendine güvenen bireyler yetiştirmeyi planlayan; sevilen ve güvenilen, hizmet alanların ve çalışanlarının memnun olduğu, akılla bütünleşmiş cezalandırıcı değil, önleyici ve yol gösteren, sosyal ve kültürel etkinliklerle çocukların bilgi ve becerilerini artıran, sorunları çözmeye odaklı bir kurum olmaktır.

Başarılar:

Saatler: Sabah Grubu= 07:30- 12:30 Öğle Grubu= 12:00- 17:00